top of page

PSIHOTERAPIJA SRAKAR

Čuteče bivanje z uvidom.

 

David

Srakar

bakalavreat psihoterapevtske znanosti,
magister uporabnih budističnih ved, specializant psihoterapije (logoterapevt).

Delujem na področju psihoterapije, psihosocialnega svetovanja ter raziskovanja dialoga med psihoterapijo in kontemplativnimi tradicijami Vzhoda. Z globoko radovednostjo in pristnim zanimanjem prisluhnem doživljanju, ki se vam pojavlja v zaznavanju sebe, soljudi in širnega sveta, ter vas skozi usmerjen terapevtski proces spremljam na poti k izboljšanju kvalitete vašega bivanja in doseganju željenih sprememb v vašem vsakdanjem čutenju, mišljenju in vedenju.

Nudim​

BREZPLAČNO UVODNO SREČANJE

Informativno-spoznavno srečanje pred pričetkom nadaljnje obravnave.

0 € I 40min

INDIVIDUALNA PSIHOTERAPIJA*

Dolgotrajna psihoterapevtska obravnava posameznika/-ce.

50 € I 60min

PARTNERSKA PSIHOTERAPIJA

Dolgotrajna psihoterapevtska obravnava para.

70 € I 90min

ONLINE PSIHOTERAPIJA*

Psihoterapevtska obravnava posameznika/-ce s pomočjo spletnega telekomunikacijskega orodja.

50 € I 60min

TRENING KONTEMPLATIVNIH VEŠČIN

Uvod v teorijo in prakso osnovnih kontemplativnih veščin in metod za gojenje sočutja, čuječnosti in uvida.

80 € I 120min

* Ob ustreznem dokazilu znaša cena posameznega srečanja za študente, brezposelne in upokojence 30 €

Please reload

Psihoterapija je usmerjen proces ozaveščanja, lajšanja in preoblikovanja izbranih vsebin posameznikovega doživljajskega sveta, ki jih le-ta običajno zaznava kot trpeče, neprijetne, ovirajoče ali moteče. Temelji na medosebnih značilnostih terapevtskega odnosa med klientom in terapevtom ter na strokovni uporabi izbranih kliničnih metod, ki doprinašajo k spreminjanju klientovega doživljanja.


Nudim psihosocialno svetovanje, dolgotrajno psihoterapevtsko obravnavo posameznika/-ce (individualna psihoterapija) in parov (partnerska psihoterapija) ter izvajam trening kontemplativnih veščin, kjer se posameznik spozna z osnovnimi kontemplativnimi metodami za gojenje čuječnosti in krepitev jasnejšega uvida v lastno doživljanje.

 

Pri svojem delu uporabljam metode in spoznanja logoterapije in eksistencialne analize, ki jih dopolnjujem z eksistencialno-fenomenološki psihoterapevtskimi viri ter s tehnikami indijskih avtohtonih psihologij, predvsem zgodnjega budizma in advaite vedānte.

OBVESTILO O PREVENTIVNEM UKREPU ZOPER COVID-19:

V skladu s preventivnimi smernicami Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Odloka o začasni prepovedi prodaje blaga in storitev, ki ga je Vlada Republike Slovenije zaradi zajezitve in obvladovanja epidemije COVID-19 izdala na podlagi Zakona o nalezljivih boleznih, vas obveščam, da začasno prekinjam izvajanje vseh psihoterapevtskih in drugih storitev, ki temeljijo na neposrednem osebnem stiku, ter vam v času trajanja omenjene prepovedi ponujam storitve le preko spletnega video klica. 

Storitve
Contact

Pričnite pot k sebi

Psihoterapevtske storitve izvajam v urejenem terapevtskem prostoru v neposredni bližini nakupovalno-poslovnega središča BTC na Ameriški ulici 3 (stavba Mercurius) v Ljubljani. Po predhodnem dogovoru izvajam terapije tudi preko spletnega video klica. Storitve nudim v slovenskem, angleškem, hrvaškem in srbskem jeziku.

Če se želite naročiti na uvodno srečanje ali vas zanima kaj več o psihoterapiji, me lahko pokličete na 041/427-541, izpolnite kontaktni obrazec ali pišete na info@psihoterapija-srakar.si.

Hvala! Vaše sporočilo je bilo poslano. V najkrajšem možnem času boste prejeli odgovor.

bottom of page